Handelsbetingelser

Betaling

Hos byallcph.dk modtager vi betaling med Dankort/VISA-Dankort, MasterCard og Mobilpay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Byallcph.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Byallcph.dk leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 13.00
Så vil din ordre blive sendt samme dag. Bemærk dog, at der i tilfælde af forsinkelser hos leverandører eller under udsalg eller jul kan forekomme længere leveringstid.

Opstår der forsinkelser hos Post Danmark eller GLS, kan byallcph ikke drages til ansvar.

Du modtager altid en ordrebekræftelse på dit køb. Det er din sikkerhed for at vide, at ordren er gået igennem. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Fragtpriser

Levering til GLS pakke shop kr. 39,- Levering til privatadresse kr. 49,- Fri fragt ved køb over kr. 999,-

Afhent din ordre på vores lager kr. 0,- Efter aftale hos byallcph Duevej 18 2600 Glostrup.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

byallcph
Duevej 18
2600 Glostrup
Danmark

CVR-nummer: 33415443

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@byallcph.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Vi tager forbehold for prisændringer og tastefejl.